FRISS HÍREK, AKCIÓK, INFORMÁCIÓK

HÍRLEVÉL 2019.07.15.


GÉPI TALAJMINTAVÉTEL, VISSZAKÖVETHETŐ ÚTVONALAK, MEGBÍZHATÓ ADATOK, TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS


NITRÁTOS terület? AKG-s terület? Ön megmondja hol, a többit mi intézzük! JOGSZABÁLYNAK és ELŐÍRÁSNAK MEGFELELŐ MINTAVÉTEL ÉS TÁPANYAG-UTÁNPÓTLÁSI TERV KÉSZÍTÉSE!

5 évvel ezelőtt az ország több mint 70 %-a nitrátérzékeny lett. A legtöbb Termelő 2014-ben csináltatta meg a talajvizsgálatot, ami azt jelenti, hogy az idei évben lejár a labor eredmények érvényessége. Időben rendelje meg a talajmintavételt és a szaktanácsadás elkészítését, mert a vetésforgótól függően, szabad területek esetén tudjuk megoldani a talajmintázást!

Szolgáltatásaink:

  • normál 5 hektáros gépi GPS alapú talajmintázás (szűkített és bővített vizsgálatokkal) nitrátérzékeny és AKG-s területkre, akkreditált laboreredménnyel + tápanyag-gazdálkodási terv készítése
  • precíziós gépi alapú talajmintázás (kezelési zóna lehatárolások, talajmintázások, eredmények kiértékelése költség elemzéssel, gépek és monitorok összehangolása) nitrátérzékeny és AKG-s területekre is érvényes eredménnyel, akkreditált laboreredménnyel + tápanyag-gazdálkodási terv készítése
  • talajvédelmi tervek készítése (öntözéshez, hígtrágya, szennyvíz kijuttatáshoz, ültetvény telepítéshez, humuszmentés, talajhibák feltárása)
  • precíziós talajjavítási tervek elkészítése
  • csak tápanyag tervezések, tápanyag technológiák összeállítása egyedi igények figyelembe vételével

Minden programhoz AKG előírásoknak megfelelő szaktanácsadást is nyújtunk.

Kérje egyedi árajánlatunkat a tábla listák és a kiválasztott szolgáltatások küldésével az alábbi elérhetőségekre:

Bucsi Tamás

bucsi.tamas@agroaim.hu, www.agroaim.hu

06-70 410 6361MEGHÍVÓ: 2019. június 12. (Szerda)

SZOLNOKI PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁSI NAP

További információk: